Zaklampen kopen

Ook voor zaklampen ben jij bij ons aan het juiste adres. Naast onze speciaalzaken voor Ledlenser en Olight kun je ook terecht in onze zaklamp webshop waar je ons totale assortiment aan zaklampen kunt kopen. Wij bieden je een zeer ruim assortiment van de beste merken:

Zaklamp kopen bij www.zaklampkopen.com

Merken

We bieden je alleen de beste merken:

Ledlenser

Ledlenser is een zeer bekende product van led zaklampen. Dit van oorsprong Duitse merk is onlangs overgenomen door de Amerikaanse Leatherman Group. Hierdoor krijgt het merk wereldwijd nog meer aandacht en kan men sneller nieuwe hoogwaardige producten ontwerpen.

Olight 

Chinees merk van hoogwaardige zaklantaarns. Bij Olight worden de beste LEDS gebruikt. Hierdoor heb je altijd een flinke lichtopbrengst. Hoewel de lampen in China worden gemaakt, is de kwaliteit zeer hoog. Alle lampen voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitseisen en certificering.

Nextorch

Een van onze andere merken in Nextorch. Ook dit is een Chinese producent van zaklampen. Dit bedrijf is hoofdleverancier van het Chinese leger en het Chinese leger. Over de kwaliteit hoef je je dus geen zorgen te maken. Wereldwijd zijn deze zaklantaarns geliefd vanwege de duurzaamheid en de gunstige prijs.

Princeton Tec

Amerikaans bedrijf van met name zeer degelijke hoofdlampen en duiklampen. Het bedrijf maak enkel professionele lampen. Wij bieden je alle producten die in Nederland beschikbaar zijn.

Walther Umarex

Ook Walther Umarex ontbreekt niet in het assortiment. Dit merk maakt met name tactische zaklampen en lantaarns voor professionals. Ze staan bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit en daarnaast voor het degelijke Duitse design.

LED lampen

Omdat led lampen de langste levensduur hebben en de meeste lichtopbrengst hebben, verkopen wij enkel nog Led zaklampen. Naar onze mening zijn gloeilampen en Xenon lampen dermate verouderd, dat ze geen meerwaarde meer hebben. Tegenwoordig hoef je het voor de prijs ook niet meer te laten om te kiezen voor een led zaklamp!