Toont alle 9 resultaten

Opvouwbare BBQ

Ben jij op zoek naar een opvouwbare BBQ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een aantal opvouwbare BBQ’s die ideaal zijn voor gebruik onderweg. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld de fietsvakantie, wandelvakantie, survival of gewoon voor tijdens het kamperen.

Ze zijn speciaal voor de doelgroep licht van gewicht en nemen weinig ruimte in. Hierdoor heb je er altijd wel een plekje voor. Ook gewoon handig voor in de achtertuin.

Aanbieding!
Uitverkocht
19.99

Opvouwbare BBQ

Uco Flatpack Grill

59.00
39.00

Opvouwbare BBQ

Uco Mini Flatpack Grill

49.00

Voordelen

Het grote voordeel van de opvouwbare BBQ is natuurlijk het formaat als hij is opgevouwen. Ze nemen stuk voor stuk weinig ruimte in waardoor je ze gemakkelijk met je mee kunt nemen. Een ander voordeel is dat ze dus ook weinig ruimte innemen als je ze op wilt bergen. Dit is handig voor in de camper, caravan, boot of gewoon als je een kleine schuur hebt.

Voor wie

Omdat ze niet zo groot zijn als standaard BBQ's kun je er niet voor hele groepen eten op bereiden. Afhankelijk van het model kun je er tot 4 a 5 personen van eten zonder dat je al te lang moet wachten. Daarom zien we ook dat veel mensen een opvouwbare BBQ gebruiken als extra BBQ naast een grote of als "eigen" BBQ voor de kids.