Olight

olight

Olight is één van de meest populaire fabrikanten van zaklampen van dit moment. Olight zaklampen staan bekend om hun hoge lichtopbrengst, hun compacte formaat maar vooral om hun degelijkheid. Niet voor niets zijn er veel overheden die wereldwijd gebruik maken van deze zaklampen. Wij zijn er dan ook trots op dat we erkend leverancier zijn deze producten en je bij ons terecht kunt voor alle zaklampen, hoofdlampen, onderdelen en accessoires.

Je kunt alle Olight zaklampen vinden op onze webshop www.olightzaklampen.nl.

Felle lampen

Olight staat vooral bekend om haar felle lampen. Zaklampen met een output van  3200 lumen en een bereik van een kilometer zijn geen uitzondering. Maar er zijn ook minder felle lampen voor dagelijks gebruik. Alle modellen worden ontworpen met een specifieke gebruikersgroep in het achterhoofd.

  • Altijd waterdicht. IPX6 tot IPX8
  • Aluminium behuizingen
  • Groot assortiment aan accessoires
  • Innovatief design
  • Schokvast
  • Hoge lichtopbrengst

Lampen voor hulpdiensten

De Olight lampen voor hulpdiensten zijn er in twee soorten Je kunt kiezen uit lampen die heel ver schijnen en uit lampen die zo veel mogelijk licht geven. De eerste categorie is ideaal voor reddingsacties en opsporing, de tweede groep is ideaal voor het verlichten van een plaats incident. Deze lampen hebben doorgaans een flinke accu waardoor de gebruiksduur wat langer is dan bij zaklampen voor alledaags (EDC) gebruik.

EDC lampen

Onder de groep EDC lampen ( Every Day Cary) verstaan we de zaklampen voor dagelijks gebruik. Deze zijn vaak lekker compact en hebben verschillende standen. De meest felle standen zijn ontworpen voor incidenteel gebruik en vragen vrij veel van de accu. De minder felle standen op deze modellen hebben wel een langere gebruiksduur. Vaak zit er er ook een Moonlight stand op die wel 60 uur zijn werk doet.

Tactische zaklampen

De tactische zaklampen zijn ontwikkeld voor politie-agenten, beveiligers en burgers die een stevige zaklamp willen in het kader van zelfverdediging. Deze modellen zijn meestal voorzien van een slagrand en een stroboscoop stand. Deze stand heeft een zeer intense flits die tien keer per seconde wordt afgevuurd. Hierdoor heeft deze stand een desoriënterende werking op een tegenstander.

Garantie

Op alle Olight zaklampen zit 5 jaar garantie!