Toont alle 8 resultaten

Ridgeline – Outdoorkleding

Wat je buiten ook doet, met Ridgeline kleding zit je altijd goed! Dit merk komt uit Nieuw Zeeland en is gespecialiseerd in hoogwaardige outdoor kleding met een optimaal draagcomfort en een zeer prettige pasvorm. Deze kleding is licht van gewicht maar zeer sterk. Alle producten worden intensief getest onder zware omstandigheden. Niet voor niets dat professionals zoals Ed Stafford, bekend van Discovery Channel hun naam aan dit merk verbinden.

Voordelen

  • Lichtgewicht
  • Slijtvast
  • Optimale pasvorm
  • Intensief getest onder de zwaarste omstandigheden
  • Goede garantie (24 maanden!)

Heb je advies nodig? Bel ons dan op 0481-354040!

359.00
239.00
239.00
29.00
199.00

Outdoor kleding

Ridgeline Ripstorm Lite

99.00
59.00
59.00

Ridgeline - Voor wie?

Ridgeline is oorspronkelijk een merk dat vooral actief was op het gebied van jachtkleding. En nog steeds is deze kleding daar zeer goed voor geschikt. Maar gaandeweg heeft het bedrijf zich echt ontwikkeld als producent van hoogwaardige outdoorkleding. Hierdoor zien we deze kleding ook steeds vaker terug bij outdoor fans, wandelaars, vissers, maar ook gewoon bij de consument die een hoogstaand modeartikel wenst.

Modulair Systeem

Ridgeline outdoor kleding valt voor wat betreft de maatvoering wat ruim. Hierdoor heb je niet alleen voldoende bewegingsvrijheid, alle kleding is toegespitst op het laagjes systeem. Zo hebben ze bijvoorbeeld niet specifiek een winterjas met dikke voering. Uiteraard wel waterdichte en winddichte jassen. Het idee is dat je tijdens koudere dagen eenvoudig een fleece vest onder je jas kan dragen. Zo kun jij je razendsnel aanpassen aan de temperatuur van je omgeving.

Materialen

Daar waar andere merken vooral gebruik maken van bestaande materialen zoals GoreTex, ontwikkelen ze bij Ridgeline hun eigen materialen. Puur omdat ze geen concessies willen doen. Enkel het beste is geschikt, ook als het nog niet bestaat en ze het zelf moeten ontwikkelen. Zo is de Ed Stafford Forrest Smock bijvoorbeeld niet alleen licht van gewicht, slijtvast en waterdicht, maar ook grotendeels vuurvast. Ideaal als je bij een kampvuur zit of met je fire-steel aan de slag gaat! Daarnaast is een groot deel van de kleding voorzien van de QUIET-TEX PRO deklaag waardoor je je geruisloos in je kleding kunt bewegen.