Resultaat 1–38 van de 41 resultaten wordt getoond

Esbit Outdoor Artikelen

Esbit kopen? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden je een ruims assortiment aan outdoorartikelen. Van de bekende Esbit brander, tot waterfles of food jug. Weet je niet wat je moet kiezen? Dan helpen we je graag.

Uitverkocht

Aanmaakblokjes en aanmaakhout

Esbit blokjes Solid Fuel 6×14 gr

4.95

Camping branders

Esbit Brander Pocket Stove

12.99
Aanbieding!

Over Esbit

Veel mensen kennen het merk Esbit van de bekende brander zoals in gebruik binnen het Nederlandse leger. Maar tegenwoordig zijn er veel meer hoogwaardige outdoorprodukten. Dit Duitse merk bestaat sinds 1939. De naam staat voor Erich Schumm solid fuel in tablet form”. Dit merk is dan ook de uitvinder van de bekende hexamine tabletten.

Kwaliteit

Bij Esbit staan zowel kwaliteit als gebruiksgemak hoog in het vaandel. De producten worden gemaakt uit de beste materialen waardoor ze echt geschikt zijn voor intensief gebruik. De producten zijn doordacht zodat ze prettig in gebruik zijn. Alle artikelen zijn BPA vrij.

Esbit Blokjes

Esbit blokjes zijn gemaakt van vaste brandstof Hexamine. Deze blokjes branden nagenoeg zonder rook en worden wereldwijd gebruikt voor legereenheden. Het voordeel van vaste brandstof is dat het veel makkelijker te vervoeren is dan vloeistof omdat het niet kan lekken. Daarnaast branden ze relatief lang terwijl het gewicht laag is. Je kunt ze gebruiken in combinatie met een Esbit Brander maar ze zijn ook zeer geschikt voor het aanmaken van een vuur of BBQ.