Led Lenser Zaklampen

De Outdoor Specialist is erkend leverancier van Led Lenser zaklampen. Dit zijn hoogwaardige Led zaklampen van de Duitse makelij. De Led Lenser lampen zijn gemaakt voor de veeleisende gebruiker en zijn compacter en feller dan zaklampen van de concurrent. Je vindt al onze Led Lenser zaklampen in onze webwinkel: www.lenserlight.nl.

Led Lenser

Led Lenser is een Duitse fabrikant van zaklampen. Ooit begonnen met 1000 DM startkapitaal en uitgegroeid tot de grootste zaklampmaker van Europa. Onlangs is Led Lenser overgenomen door Leatherman. Niet de eerste de beste zeg maar! Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van de laatste technieken. Zo zorgt het befaamde Advanced Focus systeem ervoor dat je de lampen met één hand scherp kunt stellen op een lichtbundel voor dichtbij of juist veraf. Ook zijn er nooit dode vlekken in de lichtbundel dankzij de speciale reflector.

P7.2

De P7.2 zaklamp is het mees populaire model. Deze zaklamp is de opvolger van de P7 welke onder andere jarenlang in gebruik is geweest bij de Duitse Politie en diverse legereenheden. De P7.2 is lekker compact en geeft 320 lumen! Hierdoor schijn je 260 meter ver. Je kunt hem afhankelijk van de stand tot wel 50 uur gebruiken!

Garantie

Op alle Led Lenser producten zit 25 jaar garantie. Om gebruik te maken van de garantieregeling kunt u bij ons terecht. Ook voor lossen onderdelen, accessoires, laders en houders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.