Le Chameau Laarzen

Een van onze nieuwste winkel is Chameaushop.nl. Binnen deze webwinkel vindt je alle Le Chameau Laarzen die er in Nederland te krijgen zijn. Laarzen van deze kwaliteit zet je natuurlijk niet naast andere merken in een winkel. Daarom hebben we van ChameauShop en echte speciaalzaak gemaakt. We hebben ons verdiept in de materie, vervaardiging en het aanmeten van laarzen zodat je altijd kunt reken op een goed advies. Uiteraard kan je deze laarzen ook bij ons komen passen, maar dat horen we dan graag even van tevoren. Alle Le Chameau laaren staan op www.chameaushop.nl.

Over Le Chameau

Le Chameau is een Franse producent van hoogwaardige laarzen die met de hand zijn gemaakt ui 100% natuurlijke materialen. Naast laarzen maakt het merk ook fraaie jachtkleding en outdoorkleding. In Nederland worden door de importeur helaas alleen nog de laarzen aangeboden. We hebben wel plannen om zelf een groter assortiment te gaan voeren.

Historie

Het bedrijf bestaat al weer heel wat jaren. Sinds 1927 om precies te zijn. De plaatselijke schoenmaker Dhr. Chamot hoorde veel boeren en jagers klagen over het feit dat de gemiddelde laarzen van zeer slechte kwaliteit waren. Daarop besloot Chamot zelf een degelijke laars te ontwerpen die wel in de smaak zou vallen. En dat is gelukt. Tot op de dag van vandaag staan de producten bekend om hun degelijkheid maar vooral dat er niet één merk laars te vinden is, waarvan de laarzen lekkerder lopen!