Jacobs Outdoor Elst

Jacobs Outdoor
Nijverheidsweg 1A
6662 NG  Elst Gelderland
0481-354040

Hoe het begon

Wat enige jaren geleden begon als een bedrijf dat andere bedrijven hielp met het maken van websites, webinkels en het opzetten van internetstrategieën onder de naam Bureau Internet Strategie is uitgegroeid tot een bedrijf dat zich nog enkel richt op het verkopen van outdoorproducten via internet en via onze showroom in Wageningen.

De eerste winkel

We wilden graag zelf ervaren hoe het was om een webwinkel te hebben en te beheren. We wilden een kleine shop met een minimum aantal artikelen. Het was voor ons niet de bedoeling om er geld mee te verdienen maar een soort van testplatform. We begonnen met alarmpistoolkopen.com. 2 modellen, 2 soorten kogels en twee reserve producten. Lekker overzichtelijk. Al snel bleek de vraag veel groter dan we dachten. We ervoeren weer hoe leuk het was om klantcontact te hebben met particuliere afnemers en hen zo goed mogelijk te adviseren.

Meer winkels

Juist omdat we er zo veel lol in hadden, besloten we meer winkels op te zetten. Eerst begonnen we met kruisboogkopen.com. Al snel volgden onze pijl en boog winkel, zaklamp winkel, Gerber winkel en zo voorts. We gingen op cursus boogschieten zodat we onze klanten beter konden adviseren. Het werd drukker en drukker en al snel besloten we dat er iemand bij moest komen. Onze eerste logistieke medewerker was een feit en het werd tijd om afscheid te nemen van onze andere werkzaamheden om nog meer tijd vrij te maken voor onze webwinkels.

Einde Bureau Internetstrategie – Begin Outdoor Specialist

Omdat we afscheid hadden genomen van onze activiteiten voor zakelijke klanten, wekte de naam BureauInternetStrategie Shop onder aan onze websites veel verwarring op. Daarom zijn we overgegaan op de overkoepelende naam De Outdoor Specialist.

Einde Outdoor Specialist

Na ruim vier jaar met veel plezier binnen onze VOF De Outdoor Specialist te hebben gewerkt. Werd het voor mijn compagnon en mij tijd om beide onze eigen weg te gaan. Ik ben verhuisd naar de nieuwe locatie in Elst Gelderland, en de naam Jacobs Outdoor is de nieuwe overkoepelende naam geworden. Deze naam is actief sinds 14-11-2016.

Wat mag je van ons verwachten?

We doen ons uiterste best om je het als klant volledig naar de zin te maken. Maar er kan altijd eens iets mis gaan. Dat willen we dan direct horen zodat we het kunnen lossen. We werken er met drie man aan om jou de beste service te verlenen. Wij zijn dus niet zo groot als de Bol.com. Nog niet..!

Jacobs Outdoor
Nijverheidsweg 1A
6662 NG  Elst Gelderland
0481-354040

3 reacties op “Jacobs Outdoor Elst

  1. Willem zegt:

    Goedendag.

    Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst voor 5 doosjes luchtbuks kogels. Ik heb er maar 4 ontvangen.

    Graag hoor ik van jullie.

    Mvg Willem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.