Hawke Richtkijkers

hawke-optics-richkijkers

Ben jij op zoek naar Hawke richtkijkers? Dan zit je bij ons goed. Wij verkopen namelijk alle richtkijker en accessoires van Hawke Optics. Deze kijker staan bekend om de zeer goed verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij zijn erkend leverancier dus je kunt bij ons terecht met al je vragen over deze richtkijker.

Je kunt alle Hawke richtkijkers hier vinden.

Om het assortiment zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben ze hun producten onder gebracht in verschillende series. We leggen je graag de verschillende series uit.

Vantage Serie

De Hawke richtkijkers uit de Vantage Serie zijn de instapmodellen. Je kunt kiezen uit kijkers met diverse soorten dradenkruizen. De dradenkruizen met verlichting zijn ondergebracht in de Vantage IR serie. Deze kijkers zijn geschikt voor luchtbuksen, kruisbogen en vuurwapens in alle kalibers. De lenzen zijn voorzien van een coating uit meerdere lagen en geven een verrassend goed beeld!

Airmax series

De Hawke richtkijkers uit de Airmax series zijn speciaal ontwikkeld voor de zwaardere luchtbuksen. Deze kijkers zijn bestand tegen de klappen van buksen met veerdruk maar ook tegen de trillingen van PCP wapens. Ook de instelmogelijkheden van de dradenkruizen en de Sidewinders zijn speciaal afgestemd voor het gebruik op een luchtdrukwapen. Bij kijkers uit deze serie heb je absoluut GEEN Dampa mount nodig!

Sidewinder series:

De Hawke richtkijkers uit de Sidewinder series zijn speciaal ontwikkeld voor de jacht met de zwaardere kalibers en op de grotere afstanden. De turrets zijn direct bereikbaar voor een snelle verstelling van de scope. Er zijn diverse dradenkruizen die speciaal zijn ontwikkeld voor de langere afstanden en een extra fijne schaalverdeling hebben.

Panorama series:

De kijkers uit de Panorama series zijn zeer compact en bieden een extra grote beeldhoek. Deze kijkers zijn ideaal voor bijvoorbeeld de drijfjacht en voor het schieten op bewegende doelen.

Endurance series: 

De richtkijkers uit de Endurance zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Deze richtkijkers zijn extra robuust en zijn een genot om iedere dag mee te werken. Geen fratsen, maar gewoon dag in dag uit een helder beeld. Een betrouwbaar stuk gereedschap!

Frontier Series

De Hawke richtkijkers uit de Frontier Series zijn echte High End richtkijkers die niet onder doen voor andere bekende merken. Deze scopes zijn voorzien van index matched lenzen, worden volledig met de hand gecontroleerd en afgesteld. Deze scopes zijn zeer geschikt voor het schieten onder moeilijke omstandigheden met weinig daglicht.

Wil je meer weten over deze producten? Bel dan gerust met ons!