GerberGerber messen, zakmessen en mulitiools

De Outdoor Specialist is erkend leverancier van Gerber messen, zakmessen en Multitools. Ook de populaire producten van Bear Grylls vallen onder het assortiment. Wij zijn trots op het feit dat wij in overleg met Gerber de enige partij in Nederland zijn die een online speciaalzaak hebben met Gerber Producten. Voor alle Gerber producten kun je terecht op https://www.zakmeskopen.nl/gerber-messen/

Gerber

Gerber is een Amerikaanse producent van zakmessen en messen van hoge kwaliteit. Gerber geeft 25 jaar garantie op haar producten en daarvoor kun je bij ons terecht! Gerber maakt messen, zakmessen en multitools. Een aantal Gerber messen worden gebruikt door het Amerikaanse leger zoals het Gerber LMF II mes. Dit mes wordt gebruikt door helikopterpiloten van de Amerikaanse marine.

Messen

Gerber brengt haar messen onder in verschillende categorieën voor specifieke gebruikersgroepen. Zo is er de tactische serie voor militairen en wetshandhavers, de industrieel serie voor de professionele gebruiker, de essentials lijn met producten voor alledaags gebruik en de hunting serie speciaal voor de jacht. De Bear Grylls serie is er voor de survival en outdoor fan.

Multitools

Gerber maakt hoogwaardige multitools die niet onder doen voor die van Leatherman. Ook de multitools zijn ondergebracht in productgroepen voor specifieke gebruikers.

Bear Grylls

Bear Grylls is de bekende maken van survival programma’s op Discovery Channel. Wat veel mensen niet weten is dat Bear Grylls jarenlang survivalinstructeur is geweest bij de Britse S.A.S. Dit zijn de commando’s die overal ter wereld actief zijn achter vijandelijke linies. Bear weet dus als geen ander wat belangrijk is tijdens noodsituaties en welke materialen dan het beste van pas komen. Gerber is trots op de samenwerking met Bear Grylls. Het Bear Grylls Ultimate knife is het beste verkochte mes wereldwijd van de afgelopen 5 jaar!