Verrekijker

Verrekijker

Op zoek naar een verrekijker? Wij bieden je een groot assortiment met verrekijkers in verschillende prijsklassen en voor verschillende toepassingen. Weet je niet welke verrekijker het beste bij je past? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij hepen je graag! 0481-354040

Lees meer

Welke kijker

Er zijn veel verschillende soorten verrekijkers in verschillende prijsklassen. Daarom kan het lastig zijn om de juiste kijker te vinden en te beslissen welken het beste bij je past. Daarom helpen we je graag op weg.

Is een dure verrekijker beter dan een goedkope?

Ja je mag er inderdaad vanuit gaan dat dat zo is. Betere verrekijkers hebben vaak (veel) beter lenzen, met een betere coating en een betere lichtgevoeligheid. Dit wil niet zeggen dat je met een duurdere kijker verder kunt kijken, maar dat de beeldkwaliteit beter is. Des te duurder de verrekijker, des te hoger het contrast is en des te beter je deze ook kunt gebruiken onder slechtere lichtomstandigheden zoals de schemer. Daarnaast zijn de duurdere modellen ook vaak een stuk degelijker.

Welke voor vogels kijken

Voor het bekijken van vogels en andere dieren is het belangrijk dat je een kijker neemt die een hoog contrast heeft. Omdat vogels vaak een schutkleur hebben, is het belangrijk dat de verrekijker kleine kleurverschillen heel goed weer geeft. Anders mis je het vogeltje tegen de achtergrond. De vergroting moet niet te groot en niet te klein zijn. 7 tot 10 keer is ideaal. Wil je verder kijken? Kies dan voor een spotting scope!

Lees minder

Resultaat 1–12 van de 59 resultaten wordt getoond